Tévedhet két terhességi teszt?
Immáron az ötödik napja késik, úgyhogy vettem tesztet. Határozottan pozitív lett, ami miatt csináltam még egyet. Az valamivel halványabb csíkban lett pozitív.
Létezik, hogy két teszt is hibásan mutatja az eredményt?
A legolcsóbb kínai tesztek is megbízhatóan kimutatták mindkét terhességem.
Terhes vagy.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Magyarázatként az egyik kommentelőnek: Azért vettem ilyet, mert ezt adták (két alkalommal, két különböző személy) és nem kínáltak fel választási lehetőséget. Sajnos azt is nehezen értették meg, mit szeretnék, mert nem tudnak angolul, én pedig nem tudok spanyolul... :') Nem akartam még inkább összezavarni őket azzal, hogy másikat kérek.
Az okostelefonok korában nem lehet olyan hajj, de nagyon bonyolult egy szótárprogram használatával lefordítani a terhességi teszt szót spanyolra.
Ettől függetlenül két fals pozitív teszt akkor sem valószínű, ha alsó kategóriás, egyéb iránt meg a gyógyszertári alaptesztek a spanyoloknál legalább annyira megbízhatóak, mint azok az ismertebb márkák, amiknek te is ismered a nevét.
Olyan szokott lenni, hogy nagyon érzékeny a teszt, és a csapviztől is pozitív lesz, meg olyan, hogy csak száradási csík van rajta, és a delikvens bebeszéli magànak, hogy ő akkor is terhes.
A gyengébb minőségű tesztek pont hogy megbízhatóak, ha az is kimutatja, akkor ott bizony baba van. ;)
Nem meglepő, két pozitív teszt és egy hét késés után. :)
Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!