Hány hányadik hónaptól tudjuk meg hogy a születendő gyermekem kisfiú e vagy kislány?
Mi a 23. heti 4D-n tudtuk meg.
Azt mondta ekkor a szonográfus, hogy a herék a 27. héten szállnak le, és ekkrortájt sok, adfdig kislánynak nézett babáéból lesz fiú. :-) Fordítva ritkább, a fiúkat ritkábban nézik lánynak.
És volt más, akinek végig lányt mondtak, majd a szülőszobán derült ki, hogy mégis fiú.
Mi a 16. héten voltunk 4d-én, ott derült ki, hogy fiú, mivel beterpesztett és egyértelműen kukac figyelt.
A lányok sokkal bizonytalanabbak, mert a here később is leszállhat.
Nekem eddig a 12., 16., 18., 22. ultrahangom mondták, hogy lány. Szóval most 4-0 a kiscsajnak, de még mondjuk nem született meg, sose lehet tudni. :)
25 hetes kismama
Elso babanknal 14 hetesen erosen tippelt a doki fiura, de nem mondta biztosra, 20. heten mar egyertelmuen latszott, mert nem takargatta magat.
A masodik babankat 15 hetesen lattuk eloszor 4d-n, nah, akkor a szonografus meg meg sem tudott szolalni, egyertelmuen ralattunk a kukacra, zacsira, szoval en magam felismertem, hogy fiu.
Mindketto igy is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!