Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hányadik hónaptól tudjuk...

Hány hányadik hónaptól tudjuk meg hogy a születendő gyermekem kisfiú e vagy kislány?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 00:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már olyan,hogy valakinek a 12hetes UH meg tudták mondani,de ez nagyon ritka... Általában 16.hét-től tudnak biztosabbat mondani. :)
2010. jún. 23. 00:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a 23. heti 4D-n tudtuk meg.

Azt mondta ekkor a szonográfus, hogy a herék a 27. héten szállnak le, és ekkrortájt sok, adfdig kislánynak nézett babáéból lesz fiú. :-) Fordítva ritkább, a fiúkat ritkábban nézik lánynak.

És volt más, akinek végig lányt mondtak, majd a szülőszobán derült ki, hogy mégis fiú.

2010. jún. 23. 00:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a 16. héten voltunk 4d-én, ott derült ki, hogy fiú, mivel beterpesztett és egyértelműen kukac figyelt.

A lányok sokkal bizonytalanabbak, mert a here később is leszállhat.

2010. jún. 23. 07:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a 12 hét után 18 hetesen van ultrahang. Mikor mentem, elfelejtettem megkérdezni :D 22 hetesen megint voltam uh, akkor kérdeztem meg. És olyan egyértelműen mondta, hogy fiú, mintha már megszületett volna.
2010. jún. 23. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a ritka példák táborába tartozom, mert már a 12. héten tutira mondták a fiút. Még vissza is kérdeztem, hogy ez mennyire biztos. A doki ki is kérte magának, hogy évek óta csinálja ezt, és nem ez az első terhesség amit látott, és biztos lehetek benne, hogy fiú. Hát a modorával volt némi kivetnivaló, de igaza lett! :))
2010. jún. 23. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én szerelmem csak a 32 heti uh-on mutatta meg magát:) kislány:) tudtam:)
2010. jún. 23. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig a 12., 16., 18., 22. ultrahangom mondták, hogy lány. Szóval most 4-0 a kiscsajnak, de még mondjuk nem született meg, sose lehet tudni. :)

25 hetes kismama

2010. jún. 23. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Elso babanknal 14 hetesen erosen tippelt a doki fiura, de nem mondta biztosra, 20. heten mar egyertelmuen latszott, mert nem takargatta magat.

A masodik babankat 15 hetesen lattuk eloszor 4d-n, nah, akkor a szonografus meg meg sem tudott szolalni, egyertelmuen ralattunk a kukacra, zacsira, szoval en magam felismertem, hogy fiu.

Mindketto igy is lett.

2010. jún. 23. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!