Terhesség alatti átlagos (11-13 kg) hízással mikor nyerted vissza az alakod szülés után?
Súlyom
2 hétre rá annyi volt mint előtte
12 hete szültem 2 kg könnyebb nvagyok
Az alakom még mindig nemolyan
Egy gyerekkel 10 kilót híztam. Azonnal visszanyertem a terhesség előtt súlyomat, lapos hassal jöttem ki a kórházból.
Ikrekkel 14 kilót híztam, a varratszedés napján mértem magam, +1 kg volt a kezdő súlyhoz képest. A hasamnak 3 hét kellett, hogy visszamenjen, mert szülés után úgy néztem ki mint egy 20 hetes kismama.
54 -> 70
16 kg híztam, szülés után csak 5 kg maradt rajtam! Ami a 6.hetes kontrollig le is ment 😊
Sokan irjak, hogy lementek a plusz kilok. D
Szep es jo, de nem egyenlo azzal, higy vissza nyered az alakod. 59 kg al kezdtem (164cm) 69 el mentem szulni. 62 kilo vagyok azota, ami nem latszik rajtam. Az alakom pedig jobb mint terhesseg elott. A hasam "lement" amikor megszuletett a lanyom, de az alakom meg nem volt az igazi. Ket hettel szules utan mar ugy neztem ki mint most. Remekul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!