Terheléses cukorvizsgálatra hány db beutalót kell fénymásolni a kiskönyvből?
Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 22:50
2/15 A kérdező kommentje:
Mi nem érthető a kérdésen? A kiskönyv háziorvos által kitöltött beutaló részéről beszélek. Az első vérvételhez 4 db-ra volt szükség,ehhez most nem tudom mennyi kell.
2018. szept. 23. 23:28
3/15 anonim válasza:
Nekem sem érthető, soha nem fénymásoltam semmit a kiskönyveimből.
4/15 anonim válasza:
Nekem sem kellett soha semmi ilyen belőle egyik terhesség alatt sem, mindenhez kaptam külön beutalót a nőgyógyásztól és a háziorvostól.
Szerintem a védőnődet kérdezd meg
5/15 anonim válasza:
2 oldalt
Nálunk is így van januártól
6/15 anonim válasza:
Igaz, hogy én tavaly szültem, de az én esetemben úgy volt, hogy a vérvételek előtt a felvevő pultnál fogta a nő, ês csinált fénymásolatot a kiskönyves beutalóról. Egyszer se mondták, hogy nekem kéne vinni. Úgy látszik, hogy változóan oldják meg, ès az is lehet, hogy most más a szokás.
7/15 anonim válasza:
Én két hete voltam cukorterhelésen, nem fénymásoltam semmit. A cukorterhelésre, laborra beutaló maga a kiskönyv x-edik oldala, + egy beutaló kellett a háziorvostól az ellenanyag szűrésre. Ez Győr környéke.
A védőnőd biztos tudja, kérdezd tőle.
8/15 anonim válasza:
Nyíregyháza 1db másolat, 1db boríték.
9/15 babyboom567 válasza:
Semmit sem kellett sosem fénymásolni, sőt háziorvoshoz is csak azért mentem összesen 1x,mert befulladtam és hogy adjon beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!