Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használ/használt valaki...

Használ/használt valaki homeopátiás nyugtatót terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Kikészít az anyósom, 1 napja csak bőgök, és félek, nehogy beinduljon a szülés.

33 hetes kismama

2008. nov. 4. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

szia!

szegény, megértem ha kikészít az anyosod. engem is kikészít a hülyeségeivel és most nála vagyunk kénytelenek lakni. probálj meg megnyugodni és nem idegeskedni, én is ezt probálom. igaz néha sikertelenül de a kisbabó érdekében muszály! Mivel készít ki enyire?

Biztos mert okoskodik .....

33 hetesen jobb ha nem izgatod fel magad annyira, mert tényleg beindul! Öntsd ki a szíved, mi bánt! Barátnőnek vagy ide nekünk! Mi meghallgatunk téged, tanácsot is adunk, s lehet hogy te is jobban fogod magad érezni! :)

Én nem tudok sajna homeopátiás nyugtatót. Nem is szedek ilyet. Szerintem neked se kellene ilyet szedni hiszen nem sokára szülni fogsz!

Csak nyugi kedves! Lesz jobb is!

24 hetes kismama

2008. nov. 4. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:

A férjemet cseszteti állandóan.Én már 2,5 éve nem láttam, megszakadt a kapcsolat, és még most sem jelentkezik, és érdeklődik, hgy babát várunk. Hosszú lenne leírni az egész 8 év történéseit, lényeg, hogy most azt találta ki, hogy én átmosom a férjem agyát, ellenük nevelem, és nem engedem, hogy hazamenjen hozzájuk. Én csak annyit szeretnék, hogy hagyjon minket békén. A férjem akkor megy haza amikor akar, de nem szívesen megy, mert az apja se kérdezte még meg a 33 hét alatt, hogy mi van a babával, rendben van-e minden, csak a másik unokáját dícséri, csak róla beszél, és csak neki vesz/nek meg mindent.pl.: a babakocsit nekik megvették nekünk nem; félreértés ne essék, nem is szeretném, hogy megvegyék, szerencsére nem vagyunk rászorulva , csak a férjemnek nem esik ez annyira jól, és ezért sem megy szívesen haza.

Nagyon röviden ennyi. Remélem babókám jól van, mozog nagyon, csüt. megyek megyünk orvoshoz remélem doktor bácsi mindent rendben talál majd!

Köszi, boldog babavárást: 33 hetes kismama

2008. nov. 4. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem elkezdhetsz szedni vmit attól baj nem lesz biztos. én is szedem a ignatia amara9ch-t. szülés előtt feszültségcsökkentő
2008. nov. 4. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

szia.

Szóval ez a helyzett. Nem túl fényes. Majdnem egy cipőben járunk, de csak majdnem...

Próbálj ne foglalkozni vele, beszélj a férjeddel hogy téged ez kikészít és hogy te ezt nem bírod tovább. Ideje, hogy a férjed megbeszélje a dolgokat a szüleivel!

A te illetve babátok érdekében mindent.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni!

Sok boldogságot!!!!

24 heteske :D

2008. nov. 4. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!