Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felek, ha meglesz a babam,...

Felek, ha meglesz a babam, valami balesetet csinalok a furdetes kozben. Hagyjam az okoskodokra a furdetest, es gyakoroljam, vagy probaljam meg en eloszor?

Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az első gyerekemnél én is aggodtam, hogy nem fogom tudni jól megfogni, belecsuszik a vizbe stb...De amikor ott tartod a kezedbe minden olyan természetesnek fog tünni, hogy ezek a problémák hipp-hopp eltünnek.Ne félj tőle, majd a korházba ugyis megmutatják hogy csináld és meglátod menni fog.Ki vigyázhatna és félthetné Nálad jobban a saját babádat, ha nem az édesanyja.Sok sikert!
2008. nov. 4. 13:10
 2/3 A kérdező kommentje:
koszike!!!
2008. nov. 4. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Így van, egyetértek az első válaszadóval. Amikor hazavittük a kicsit, azt mondtam a páromnak, hogy fürdesse meg ő, mert én úgy féltem, hogy szakadt rólam a víz. Sosem fogtam még babát a kezemben előtte, a kórházban pedig nem mutatták meg, hogyan kell fürdetni. Erre a párom azt felelte, hogy ő aztán nem meri (ő meg aznap foghatta először kézbe), így végül én fürdettem, és csodálkoztam is magamon, hogy milyen könnyen megy. :) Nem lesz semmi baj, ne aggódj! :)
2008. nov. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!