Akik 40-hez közel vagy 40 fölött szültek, kaptatok beszólásokat ezzel kapcsolatban?
Mindenki megkapja ezeket. Én egy évvel a házasság után lettem terhes és megkérdezték, ezért házasodtunk-e. EGY ÉVVEL lettem terhes, nem pedig szültem, de még az se jönne ki.:)
28 évesen szültem, és jött a tervezett volt-e meg hogy de korán. Azóta többször bébiszittereztek le vadidegen emberek.
Mindig van ok egy jó kis beszólásra.:)
11-es:
A "teveztétek"-re a legjobb válasz: mondd, ti havi hányszor szexeltek? És mi a bankszámlátok? És melyik pózt szereted jobban?
De ezt így, egy levegővel. Soha többet nem lépik át a határt, garantálom, ha tükröt tartasz nekik.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Nem a külsőmből adódik, szerencsére 10 évet letagadhatnék ( genetika, nem sajåt érdem), hanem abból, hogy már van 2 gyerekem, már iskolások és van aki nem érti szerintem, hogy minek egy harmadik ilyenkor.
"Lányom most elsős, esküszöm van anyuka akiről azt hittem ő a nagymama :("
Ezt ismerem, a gond csak az, hogy sokszor a nagymamának kinézö anyuka éppen 30 éves, csak elhanyagolja magát.
Ismerek több olyan anyukát is, akik elsös gyereknél 50 körül járnak és senki nem gondolná, mert karban tartják magukat, söt az egyik kisfiú nagymamáját nézik rendszeresen az anyjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!