Észrevettem hogy fogmosáskor vérzik az ínyem. Milyen fogkrémet ajánlanátok?
Nekem Sensodynet ajánlotta a fogorvos.
És nem kellett leszedni a fogkövemet.
Nem feltétlenül kell.
Mindemellett a fogorvosi vizitet én is tudom ajánlani.
En paradontaxot es sensodynet is hasznalok, de 70%-ban az elobbit.
2 havonta jarok ellenorzesre, nem igazan van fogkovem, de letakarit ilyenkor a fogorvos mindent ami megis van. Nincs semmilyen gyulladas az inyemen, minden tokeletes. Amugy is extem mertekben figyelek a fogaimra, alapban 3 havonta lat az orvos akkor is, ha nem vagyok terhes, mert rendszeresen ellenoriztetem.
Gyakorlatilag semmi baj a fogammal, se az inyemmel.
Ennek ellenere az elso trimeszter kozepetol verzik az inyem, most a harmadik trimeszterben gyakorlatilag vert kopok fogmosasok utan.
Az oka az, hogy verzekeny lettem, a nyalkahartya gyenge es a legaprobb behatasra is elpattannak az erek.
Az orrom is allandoan verzik, nincs vele mit tenni.
A terhesseg miatt van a fogorvos szerint es szulea utan jobb lesz, ha visszaallnak a hormonok.
Kerdezo: ettol fuggetlenul a paradontaxot ajanlom es ha nem jarnal fogorvoshoz, akkor nezesd meg. Hatha neked lehet tenni ellene valamit.
Attól függ. Nekem terhesség előtt nem volt ilyen gondom, terhesség alatt igen. És hiába próbáltam ki 100 fogkrémet, egyik sem használt. Soft fogkefére váltottam, óvatosan mostam a fogam, ennyit tudtam tenni. Szülés után helyreállt minden.
Próbáld meg te is, hogy puhább fogkefét veszel az ajánlott fogkrémek egyike mellé. A fogorvos amúgy kötelező is a terhesség alatt, mindenképp jól jön ezügyben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!