Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes terhes vagyok kb egy...

19 hetes terhes vagyok kb egy hete minden reggel bevan dugulva az orrom és napközben is gyakrabban fujjom és nem csak viz jön ki, et mitöl lehet?

Figyelt kérdés
2007. dec. 2. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Az immunrendszer sokkal gyengébb, ilyen megfázásos időben nem csoda. Vitamint egyél, és gyógyszertárban kérj orrcseppet, de szólj, hogy terhes vagy! Ha sokáig nem enyhül, előfordulhat, hogy allergia jött ki. Jobbulást!
2007. dec. 2. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Hasonló cipőben járok. És elég régóta nekem is bedugul az orrom éjjelente. Nem vagyok megfázva, és ha kifújom előfordul h. véres váladék jön. A vérnyomásom alacsony. Szerintem a terhesség velejárója.

Üdv: 24 hetes kismama

2007. dec. 2. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam orr-fül-gégésznél és azt mondta, hogy a nyálkahártya megduzzad és ez valóban velejárója a terhességnek. Orrcseppet írt fel, de nem használom mert nem látom értelmét, vigyázz ha te mégis veszel, olyant válassz amitől nem válhatsz függővé. A gyógyszertárban biztos tudnak ebben segíteni.
2007. dec. 3. 06:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amióta terhes vagyok nekem minden reggelre bedugúl az orrom és sajnos sokszor vérzett is.Hála égnek semmi bajt nem okozott a terhességem alatt!Azt mondták, hogy normális, sőt a terhességem első feléig a fülem is bedugult és kellemetlen volt mert mindent kétszer kellett megkérdeznem, de ez elmúlt!(hála égnek)

(38 hetes kismama)

2007. dec. 3. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!