Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Canestent használok, kúpot és...

Canestent használok, kúpot és krémet egyaránt. Tegnap kezdtem el (hétfő este), de szerdán hüvelyi uh-m lesz. Előző este felhelyezzem a kúpot vagy ne?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy csak kívülről voltak panaszaim, de mivel együtt voltam a párommal (ekkor még nem volt tünet) így úgy gondoltam nem árt ha a kúpot is használom. Ő is keni magát. Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. nov. 4. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy hüvelyi uh lesz?

Mivel azt írod, nincsenek erős tüneteid, én lehet kihagynám az előző estét, mert azért rendesen ki tud folyni másnap az a kúp, csak kellemetlenül éreznéd magadat a vizsgálat során. Bár a dokikat nem nagyon érdekli az ilyesmi...

2008. nov. 4. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Háát... Végülis akkor hat a tabletta, ha egymást követő napokon alkalmazza az ember, kérdezz rá a dokidtól, ha tudsz addig, vagy miért nem csinál hasi uh-t, nekem még az 5 hetes picikámet is hasival állapította meg, szóval szerintem megoldható így is!

Üdv: 30 hetes kismama

2008. nov. 4. 09:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen biztosan az lesz.Ez a 12 hetes lesz és visszahívó papírom van az uh-ra.(igaz 13 hetesek leszünk addigra)
2008. nov. 4. 09:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem az orvosom csinálja az uh-t?!Ez nekem is furcsa volt,mert az elsőnél mindent a doki csinált..Igy nem tudom őt megkérdezni..Félek,ha behelyezem és nem csinálja meg ez miatt a párom meg itthon marad feleslegesen...hát nem könnyű.
2008. nov. 4. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem se tedd fel,
2008. nov. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!