AFP-re éhgyomorra kell menni, teát ihatok előtte?
Figyelt kérdés
Védőnő szerint igen.
Másoktól azt hallom nem lehet semmit.
2007. dec. 2. 20:00
2/9 anonim válasza:
Szia.
Én előtte ettem is mint rendesen szoktam. Uis dél körül voltam vérvételen.
Csak a cukorvizsgálatnál nem szabad enni!
Üdv.
3/9 anonim válasza:
Csak éhgyomri csukorvizsgálatnál nem szebad enni,illetve a teljes vérképnél.az AFP meg egyik sem.nyugodtan egyél előtte.
4/9 anonim válasza:
Szia!Én nemrég voltam,és mivel senki nem mondta,hogy nem lehet enni előtte,ezért ittam tejet.Így nem vették le a vért,másnap kellett újra mennem,teljesen üres gyomorral!Nem csak AFP-t néznek,hanem vérképet is,és abban van cukor!Grat a babához!
5/9 anonim válasza:
Az előttem szólónak és neked is: szabad előtte enni, én nem ettem és jól le is szidtak, meg a védőnőmet is elküldték melegebb éghajlatra amiért nem tájékoztatott. Nem hinném hogy mindenhol máshogy zajlik az AFP szűrés, én még nem hallottam olyanról hogy ezzel egyidőben vérképet is néznek. A legbiztosabb ha felhívod a hozzátok tartozó genetikai labort, és megkérdezed.
6/9 anonim válasza:
Szia!Ha csak afp-t néznek akkor egyél és igyál elötte nyugodtan.Én múlt héten voltam és ettem-ittam,levették,holnap lesz eredmény.Üdv.17 hetes kismama
7/9 anonim válasza:
Szia!
Elég vitatott ez a kérdés, hisz itt mindenki a saját tapasztalatát írta le.Az első vérvizsgálaton mindent néznek teljes vérképet és vércsoportot és afp és hbsag-t is.Szerintem menj éhgyomorra úgysem tart az egész 5 percnél és utánna reggelizz egy nagyot!
8/9 anonim válasza:
Nálunk is néznek vérképet, és csak a cukor miatt kell éhgyomorra menni.
9/9 anonim válasza:
Most megyek én is, védőnőm kimondottan hansúlyozta, hogy ehetek-ihatok előtte, nem kell éhgyomorra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!