Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jobb mell alatti fájdalom...

Jobb mell alatti fájdalom terhessèg alatt?

Figyelt kérdés
Delutántól szúró fájdalmat érzek a jobb mellem alatt a bordáknál, estére egyre elviselhetetlenebb lett. Volt esetleg valakinek hasonló panasza? 16hetes terhes vagyok. Válaszokat köszönöm

2018. szept. 12. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Más tünet? Vérnyomásod rendben van? Fejed nem fáj?
2018. szept. 12. 21:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Vérnyomásom 95/65, fejem nem fáj.
2018. szept. 12. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor kb nem fog kiderülni. Nekem is ez volt. Sok orvosnál jártam, nem derült ki :( Amikor nagyobb lett a hasam, elmúlt.
2018. szept. 13. 07:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Most voltam a kezelőorvosomnál elküldött ultrahang vizsgálatra. Kiváncsi leszek fognak e valamit látni
2018. szept. 13. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
nem az epe?nekem tegnap ota epés hányásom volt,és ott fájt görcsölgetett...előtte nem volt epémmel baj,most sem tudom még hogy vírus vagy tényleg szervi valami....de ez csak egy tipp. jobbulást!
2018. szept. 13. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Epe egyenlőre kizárva, voltam ultrahang vizsgálaton. Egyenlőre nem tudják, ezért most befektettek belgyógyászatra megfigyelésre.Remélem hamar rájönnek mi lehet a baj 😞
2018. szept. 13. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!