Aggódjak, vagy ez normális?
10 hetes kismama vagyok. az 5. héttől elkezdve hánytam, "másnapos" voltam, energiám nem volt. kb 2 hete (a 8.héttől) mintha ez abbamaradt volna, egyik napról a másikra. energiám van, hányni még mindig szoktam, de ritkábban jóval. A szagokra vagyok érzékeny. Meg pl vannak ételek, amiket eddig szerettem, de most ránézni sem bírok.
A tünetek abbamaradása elött pár nappal voltam ultrahangon, akkor még minden jó volt. Legközelebb okt.1-én megyek.
Ismerősök azzal ijesztgetnek, magzatelhalás lehet a dologba, mert a tüneteknek 12hétig kell tartaniuk. Nyilván minden terhesség más, én ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, de most elgondolkodtam, és félek.
Az ilyen ismerősöktől mentsen az ég.... Te jó ég, hogy lehet ilyet mondani?
Nyugi, minden rendben van. Ki ekkor-ki akkor kezd rosszul lenni, vagy teljesen ki is maradhat.
Minden terhesség más, örülj, hogy 'csak eddig' szenvedtél :) van aki végig rosszul van, van aki egyszer sem.
De szerintem nyugodtan elmehetsz egy ultrahagnra, az majd megnyugtat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!