Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetesen fel van fordulva a...

8 hetesen fel van fordulva a gyomrom?

Figyelt kérdés
Szinte a kezdetektöl puffadok nonstop,bármit eszek.egy hete meg folyamatosan rosszul vagyok szinte egész nap.nem hányok és nincs hányingerem de nagyon rossz a gyomrom,folyton feszit,puffad,fáj.olyan mintha degeszre enném magam és olyan mintha zsiros kajákat ennék folyton.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek segit ha a szokásos kajákat,tészták,szoték,rántottt húsok lecserélem pl levesekre párolt húsokra,zöldségekre ?vagy felesleges mert a hormonok végett van?Fiamnál ilyen nem volt .elég szar ...egymtt érzek azokkal akinek hányingere is van és hányik is 😩
2018. szept. 9. 03:59
 1/2 anonim ***** válasza:

A zöldségek közül sok puffaszt.

Én is könnyű leveseket ettem leginkább ebben az időszakban. Nem mondom, hogy segített de nem rontott a helyzeten. A magam részéről voltak olyan napok mikor ülni is alig tudtam a puffadástól.

2018. szept. 9. 05:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt sajnos ki kell tapasztalnod most mit toleralsz es mit nem.

Nagyon piciket egyel tobb reszletbe. Akar etkezes kozbe allj meg, tehat ne edd tele magad.

Ha savad is van akkor Renie

2018. szept. 9. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!