Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha most 16 hetes vagyok, és a...

Ha most 16 hetes vagyok, és a 12hetes uh-n (augusztus 16, án volt) a Crl 74,5mm volt és oda irtak h 13hét 4 nap akkor mikor volt a fogantatás? Az számit h uh alapján 4 nappal korábbi idó van megadva szülésnek mint menstruáció szerint?

Figyelt kérdés
2018. szept. 7. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem az jott be amit az ultrahangon irtak a crl szerint. (az alapjan irtak varhato szules napjat es attol 4oraval kesobb indult be a vajudasom) Szamolgasd vissza, a mensi szerinti nyilvan akkor igaz ha 28napis a ciklus es a 14.nap volt ovulaciod es akkor vagy elotte utaan 1nap egyutt vtatok.
2018. szept. 7. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:

A babák 12 hetes korokig egyformán fejlődnek. 12 hetes kor után pedig kizárólag genetika. Tehát simán lehet, hogy a menzesz alapján számolt kor teljesen megfelel a tényleges terhességi időnek, csak nagyobb a babád. Az én fiam az összes létező ultrahangon 12. hét után 1-2, a végén 3 héttel volt nagyobb a méretei alapján. Ettől függetlenül a terhességi kor teljesen megfelelt a menzesz alapján számolt időnek, csak nagy baba lett. A 38. héten született meg 3960 grammal és 54 cm-el. Amúgy toxémia, idő előtti burokrepedés miatt szültem a 38. héten, nem azért, mert előbb fogant.

Tehát valószínűleg a te babád mérete is nagyobb, nem a fogantatás volt előbb. De nyilván a növekedési ütem bármikor változhat.

2018. szept. 7. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem volt rendszeres a mentsuráciom igy nem tudom h elotte mikor lehetett a peteérésem.
2018. szept. 7. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem most van a 15.hét vége és június 8-9 lehetett a fogantatás ideje,így neked valószínűleg egy héttel korábban
2018. szept. 7. 14:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Az mit jelent hogy a 15.het végén jarsz? Pontosan mit jelent? Köszönöm a válaszokat :)
2018. szept. 7. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy még nem kezdte meg a 16. hetet, amit te már betöltöttél. Ő most fog csak 16 hetes terhes lenni.
2018. szept. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!