Tényleg annyira gáz a kecskeméti szülészet és szülőszoba?
Figyelt kérdés
Kecskeméti vagyok, itthon fogok szülni.Azt tudom, hogy az orvosok jók, de hát maga a hely...Láttam egy képet a szülőszobáról, ahol egymás nyakán van vagy 4 ágy.Írna valaki véleményt, aki szült már itt?Milyenek a szülésznők?Akkor is normálisak, ha nem fogadok fel?Adnak beöntést?
27 h km
2010. jún. 22. 06:58
1/6 anonim válasza:
Hát sajnos elég gáz.Az apás szülőszoba még elmegy,ott legalább egyedül vagytok,de a többi...A szülésznőket nem nagyon ismerem,akinél én szültem,megtette,amit kellett,de túl kedvesnek nem mondanám.Adnak beöntést.A szülészeti osztály az megint csak elég gáz,egy közös tusoló és wc van,át kell sétálni fél kórházon,hogy odajuss.Szülés után az első 2 nap menni is alig tudtam,úgyhogy nagyon élveztem a sétálgatást....Hát nagyvonalakban ennyi.
31 hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Én is Kecsón szültem és a szülésznők nagyon rendesek voltak. Nem volt fogadott szülésznőm csak dokim. Hát maga a szülőszoa valóban olyan amit írtál, hogy egybe van 3 vagy 4 ágy. Már nem tudom és függönnyel van csak elválasztva. Nekem nincs rossz élményem evvel kapcsolatban. A wc és a fürdő valóban gáz, de igazából a kedves betegek teszik azzá, akik nem veszik a fáradtságot, hogy egy kicsit odafigyeljenek a higiéniára és "csöpögnek", meg "folynak" össze-vissza és még csak fel sem törlik, vagy vmi. Azért ennyi fáradtságot vehetne az ember, ha már ilyen. Nem? Egyébként erről én amennyire tudtam nem vettem tudomást és teljesen megvoltam elégedve, van ennél sokkal rosszabb is. A baba-mama szoba viszont megint csak nagyon jó volt.
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok még. Ja és én nem kaptam beöntést meg kúpot meg semmi ilyet.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor kb. az a helyzet, mint gondoltam.Én is a baba-mama szobába szeretnék majd kerülni, csak lutri, hogy lesz -e hely.
2010. jún. 25. 11:42
5/6 anonim válasza:
Én Kecskeméten születtem 24 éve,és most ugy néz ki én is szülni fogok 2011.február végén....,de nem ott,mert már Pest megyében lakom.
6/6 anonim válasza:
2-es 3-as vagyok. Nálam is úgy volt, hogy szombaton este szültem, nem volt hely a baba-mamában, de vasárnap mikor mentek haza mások, egyből átmehettem és a kicsit is hozták egyből le hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!