Mikor csinálnak hüvelyi uh-t terhesség alatt? Én úgy tudtam, hogy csak a legelején.
Figyelt kérdés
Most pedig a baba-mama oldalon olvasom,hogy 24.héten is hüvelyi uh van. És tényleg nincs már uh a 7.hónaptól?2018. szept. 5. 14:14
11/13 anonim válasza:
Nekem a 12.hétig csinált hüvelyi uh-t a doki. Utána már csak hasi. De kézzel mindig megvizsgált.
12/13 anonim válasza:
Ha minden rendben van, akkor később már nincs hüvelyi. Indokolt esetben viszont csinálhatnak. Nekem volt később is, mert kitölcséresedett a méhnyakam, és csak így tudták ellenőrizni.
13/13 anonim válasza:
A saját orvosom egyszer sem csinált. 7 hetesen voltam előszőr nála, akkor azt mondta, hogy előbb inkább megpróbálja hasin, hátha már úgy is látszik. Látszott.
21 hetesen bekerültem a sürgösségre vérzés miatt. Nekem az volt az egyetlen hüvelyi uh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!