Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elhal a magzat (de nem...

Ha elhal a magzat (de nem lökődik ki), annak vannak jelei? Mikor?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy pozitív gondolkodás stb, de néha rámjön a para... :) 9 hetes kismama vagyok, másfél hete voltam UH-n (minden rendben, jó szívműködés, megfelelő méret), legközelebb 12 hetesen kell mennem, még 3 hét... és persze, általában boldog vagyok még örülök és várom az UH-t, de néha eszembe jut, hogy lehet hogy már nem is dobog a szíve...?

Most igazából nem is a pozitív megerősítésre van szükségem, a "nyugi, minden rendben lesz" üzenetekre, ezek nekem olyan semmitmondóak és idegesítőek is, mert honnan tudná egy tőlem 300 km-re élő gyakoris, hogy minden rendben van a terhességemmel? :D bocsi, nem megbántani akarok senkit, csak most konkrétan a kérdésre várom a választ, ha esetleg valakinek volt ilyen tapasztalata:

Amikor a 8-12. hét között elhal a magzat, de nem úgy, hogy kilökődik és vérzéssel meg görcsökkel jár, hanem egyszerűen megáll a szíve és nem fejlődik tovább, annak van valami jele? Észre lehet venni? Vagy ha a 8. héten meghal a magzat, akkor azt csak a 12. heti UH-n fogom megtudni, miközben előtte 4 hétig boldogan készültem az anyaságra?

Mondom, igyekszem nem gondolni erre, meg csak örülni a babának, általában sikerül is, de néha ilyeneken gondolkozom...

2018. szept. 1. 10:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én ezért vettem egy magzatszívhang figyelőt,amikor a kisfiammal voltam terhes,mert pont ettől paráztam. Addig használtam míg el nem kezdett mozgolódni a pocakomban.
2018. szept. 2. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!