Lehet baba? Korai volt a teszt?
Szaisztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy a menstruációm már 6 napja késik,a 4. napon csináltam tesztet (gabriel) ami negatív lett, de van még esély a babára? A melleim érzékenyek egy kicsit,s mintha kicsit meg lennének duzzadva is. Tegnapi nap folyamán utaztam a buszon ami nem is volt annyira megtömve de ülőhely nem volt. Egyszer csak levert a víz és elsötétült a világ kb 3 mp.ig ami aztán visszajött de a gyomrom meg felfordult. Arra hogy csokit ennék csokival nem adok mert alapból édesszájú vagyok, de egy kicsit túlzásnak érzem ezt már :D lehet csak képzelődök,nem tudom. Dokim jövő hét pénteken jön haza nyaralásból...
szerintem is tesztelj pár nap múlva.
az én első terhességemet a 9-10. héten mutatta ki a teszt, és a nőgyógyászati vizsgálat is 6. hét környékén azt mutatta, nem vagyok terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!