Folyamatos 3-4+-os labor. Mit lehet tenni még?
Sziasztok! nagyon el vagyok keseredve,terhességem eleje óta szenvedek valami fertőzéssel.
Az első vizeletes laborom 6 hete 3+os lett gennyre. Kaptam Macmiror huvelykupot, Hasznaltam is. Aztan multheten ismet adtam le labormintát, most már 4+os lett. Kaptam rá egy másik kúpot amit most megint szednem kell pár hétig. Tőzegáfonyát is szedek. Nagyon aggódom a baba miatt.
Nem voltam strandon, naponta tobbszor zuhanyzom, fürdőkádat, wc-t minden használat után fertőtlenítem, nincs szex se az utóbbi 2 hétben annyira fáj, de a fertőzés még rosszabb lett.
Multkor a bőröm vérzett is annyira kicsípte a folyás.
Valakinek van ezzel tapasztalata?
A doki azt mondta ez hüvelyi fertozes, es onnan kerul a vizeletbe mikor a mintat leadom. Igazából a pisiléssel nincs gondom nem csip, nem kell tobbszor mennem, volt mar eleg durva felfazasom, tudom milyen, most csak a viszketés es folyás van.
Nőgyógyász irta fel mind a 2x.
Én nem vagyok orvos nem tudom hogy megy ez, főleg hogy ez az első terhességem.
Az lemaradt hogy 20 hetes vagyok.
genny: ++++
üledék:
fvs: zsúfolva
baktériumok: sok
Ez a leletem.
Passz amugy hogy honnan tudja. Sztk-s rendelés, annyira nem foglalkozott velem. Jövőhéten megyek magán dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!