Ezt az erős lehülést hogy viselitek? 5 hkm 27/N
Én a folyamatos hidegrázás és álomkór miatt 5-10 hetesen voltam a legrosszabbul. 2 gyereket szültem 21 hónap különbséggel, de az első heteknél nehezebbet nem tapasztaltam, pedig az egyiket túl is hordtam, ráadásul júliusban, napi szinten jártam nst-re a legnagyobb melegben... szóval nem, nem feltétlen igaz, hogy ha most kivan akkor mi lesz később!
Kérdező, erős hidegfront volt, nekem a vérnyomásom ingazodik, túl alacsony így szédülök, minden bajom van frontkor. Az első trimeszterben szintén alacsony volt a vérnyomásom, ugyan ősszel és télen estem teherbe így front nélkül is rázott a hideg állandóan, de biztos engem is megviselt volna ez a lehűlés koraterhesen.
5 hetes ?
Epphogy megszaradt a teszten a csik...
5 hetes vagy...
Lesznek még ettől nagyobb problémáid is, ne akard már rögtön az elejétől "terhes ék" érezni magad!
Én nem szeretem a rosszindulatot, ezen az oldalon meg különösen sok van belőle, de most egyet kell értsek néhány hozzászólóval. Azt hittem, hogy lemaradt a 3-as, de minimum a 2 az 5 előtt, de tényleg na... még szinte most teszteltél pozitívat, de már nyűgöd van :) Elhiszem, hogy örülsz, én is voltam már 2x terhes, de hidd el, a terhességednek semmi köze ahhoz, hogy fázol, ha nem lenne pozitív teszted, valszeg akkor is így éreznéd magadat. :)
Relax, ne keress jeleket, és ne érezd magad még nagyterhesnek, hanem légy boldog, laza kismama, nem kell a jeleket keresni és midnent a terhességre fogni :)
9 hetes vagyook..én is meg akartam fagyni :/ ez a második terhességem
az elsőnél is az első 14-15 hétig szenvedtem mindentől, az összes terhességi tünet kijött rajtam... hányás-hányinger-émelygés, hidegrázás, állandótüszőgés, szagundor, kivánosság...stb.
Nem is értem ezeket a negatív, rosszindulatú válaszokat, az esetek nagy részében a nők az első 12.hétben szenvednek leginkább...(legnagyobb oka a hormonváltozás..) + utolsó pár hétben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!