Hol vehetek Debrecenben viszonylag olcsón kismamaruhát?
Általában minden baba boltban lehet kapni. Sajnos nem olcsók de jó minőségűek, karácsony előtt most mindenhol akcióznak. Brendon, Baby Center, Kenguru stb..
Én több nadrágomat átalakittattam a derék részét levágták és egy póló csikot varrtak rá.
Szia!
Én a Burgundia u. 3/a. alatt a Baby-Szalonban, egy pici bababoltban vettem egy pár kismama ruhát, nem újat, de nagyon jó állapotban vannak!
Kismama nadrágot 1.950-ért, kismama szoknyát 2.500.-Ft-ért. Az ott doglozó hölggyel megtudtam beszélni, ha valaki az én méretemben visz be a boltba eladásra ruhát felhívnak telefonon. Egyébként még nagyon sok mindent találsz ott ruhán kívül is, szerintem érdemes benézni.
Remélem segítettem egy kicsit! Üdv. 18. hetes kismama!
Szia,
Én a Cora-ban láttam viszonylag jó áron cuccokat, de nézz be a C&A-ba is. Ha turit keresel,akkor arra emlékszem, hogy valaha volt a Szoboszlói úton egy turi, kifejezetten használt babaruhák és kismamaruhák voltak ott. Nem tudom meg van-e még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!