Ráfröccsent a forró leves a hasamra, nem fog meglátszani a babán?
Most őszintén, ilyen kérdésre milyen választ vársz? Mintha azt kérdeznéd hogy a folt a hátamon is meg fog látszódni? Szerinted?
Nem, ennyitől nem lesz semmi baja a babádnak. De szerintem ezt józan paraszti ésszel is ki lehet következtetni nem kell hozzá dilpoma...
Ne haragudj már meg de szerintem ezek a válaszok épp eléggé választ adtak a kérdesedre! Vagy neked nem egyértelmű a vélemények alapján a válasz a kérdésedre?
Na de ha már ennyire akarod a szájbarágós valaszt is: a leveske a TE külső hámrétegedre fröccsent. Azalatt van további réteg, meg izom, zsír, inak, erek, stb., majd a méhfal, a víz, a burok és ABBAN a baba. Gondolkodj! Ezeken mind átfröccsent? Savlevest főzöl? Légyszíves válaszolj hogy fordult meg a fejedben hogy a leves átégette ezt a halom réteget egészen a baba bőréig????
Ez csak egy babona, valószínüleg régen megfigyeltek egy egy ilyen esetet, bár valószínűleg csak véletlen.
Mondok kettőt:
Lányommal terhesen elestem, nagyon megütöttem a jobb kézfejem, a gyereknek van egy kb. tíz ft-os nagyságú anyajegy a jobb kézfején...viszont, pár hét különbséggel nekimentem egy kilincsnek, csúnyán felsértette a hasam, annyira, hogy 12 év eltelte után is ott van a heg.A lányomnak semmi nincs a hasán.
Szóval valószínűleg véletlen az anyajegy is.
Szerintem ne aggódj, ez csak babona...mint a hasforma és a nem összefüggése, vagy a gyomorégés és nagy haj...
De meg fog làtszódni rajta a hülyesègeddel együtt.
Hogy lehet ezt hinni?
Tudom,van az a szint,amikor azt mondjàtok:"Jajj hagyj màr aggódom èrte",nade ez nem az.
Ez baromság.Már bocs de szàmomra megdöbbentō kik vállalnak ma gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!