Folyik a tejem, menjek vele orvoshoz (38+6)?
22-en toltom a 39. hetet a fiammal.
A lanyomnal a szules elotti par hetben a melleim ugy megnottek es felduzzadtak mintha implantatumot rakattam volna be, szoritott mint a fene es mindenre hihetetlenul erzekenyek voltak, hozzajuk erni sem tudtam.
Most a masodik babanal logo “nagymama” melleim vannak, semmi erzekenyseg, sokkal nagyobbak a bimboim, es tok tartastalanok, uresnek tunnek. Kb. 3 napja mondtam a ferjemnek hogy felek nem fogok tudni szoptatni, mert nem ugy neznek ki a melleim mint amikben tobzodik a tej. Akkor o megtapogatta az egyiket es azt mondta ne aggodjak erzi bennuk a csomokat, lesz tejem, kulonben is van meg ido a szulesig boven.
Most pedig delutan hirtelen elkezdett folyni a tej a jobb mellembol, ejfelre pedig mar a bal is csopog. Ilyen az elso babanal nem volt, szules utan par oraval indult csak meg a tejem. Normalis ez? Magzatvizem nem ment el, fajasaim nincsenek, baba mozog, nem gorcsolok, tehat a szules meg nem most lesz.
Erdemes ezzel orvoshoz fordulni, vagy ez teljesen normalis a terhesseg vege fele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!