Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyik a tejem, menjek vele...

Folyik a tejem, menjek vele orvoshoz (38+6)?

Figyelt kérdés

22-en toltom a 39. hetet a fiammal.

A lanyomnal a szules elotti par hetben a melleim ugy megnottek es felduzzadtak mintha implantatumot rakattam volna be, szoritott mint a fene es mindenre hihetetlenul erzekenyek voltak, hozzajuk erni sem tudtam.

Most a masodik babanal logo “nagymama” melleim vannak, semmi erzekenyseg, sokkal nagyobbak a bimboim, es tok tartastalanok, uresnek tunnek. Kb. 3 napja mondtam a ferjemnek hogy felek nem fogok tudni szoptatni, mert nem ugy neznek ki a melleim mint amikben tobzodik a tej. Akkor o megtapogatta az egyiket es azt mondta ne aggodjak erzi bennuk a csomokat, lesz tejem, kulonben is van meg ido a szulesig boven.

Most pedig delutan hirtelen elkezdett folyni a tej a jobb mellembol, ejfelre pedig mar a bal is csopog. Ilyen az elso babanal nem volt, szules utan par oraval indult csak meg a tejem. Normalis ez? Magzatvizem nem ment el, fajasaim nincsenek, baba mozog, nem gorcsolok, tehat a szules meg nem most lesz.

Erdemes ezzel orvoshoz fordulni, vagy ez teljesen normalis a terhesseg vege fele?

2018. aug. 21. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
🙄
2018. aug. 21. 00:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele orvoshoz menni, ez IS normális, mint ahogyan az is, ha 1 csepp teje sincs a nőnek szülés előtt
2018. aug. 21. 01:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Normális. Nekem abszolút nem volt előtejem, mégis bár császármetszéssel szültem (sürgősségi), már a 3. napon volt tejem annyi, hogy még pluszban fejnem kellett és már mikor nem volt tejem, mivel elraktam, utána is tudtam a fiamnak anyatejet adni. Szóval normális az is, ha egyáltalán nincs, és nem jelenti azt, hogy nem lesz tejed szülés után. És az is, ha van előtej. Én ismerek olyat, akinek már 30. terhességi hete körül volt előteje és folyamatosan.
2018. aug. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!