Lehet, hogy most hülyeséget fogok kérdezni, de ti nem féltek mondjuk szülés közben a pukizástól?
Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 10:35
11/12 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék beöntést kérni, biztos ami biztos. A legfontosabb, hogy egészségesen és problémamenetsen jöjjön
a világra.Csak ezek a dolgok is foglalkoztatnak néha..
2008. nov. 3. 10:57
12/12 anonim válasza:
Szia!
Hidd el,lesznek ott cifrább dolgok is mint kaki.Nagyjából annyi vér lesz az ágyon,mintha egy disznóvágást végeztek volna el.A kaki a legkevesebb.No meg,ha a fejednél áll a párod,akkor nem sok mindent fog látni a lenti eseményekből.Tehát ne aggódj,ez teljesen természetes.Egyébként a beöntés eléggé kellemetlen,és iszonyatos görcsökkel jár.Én örülök,h nem kaptam.Ott és akkor te már nem is nagyon leszel tudatában annak,h mi történik.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!