5 hetes terhesen ti mit éreztetek?

Nekem akkor nagyon gyakran voltak enyhe (és éjszakánként kevésbé enyhe) mensi szerű fájdalmaim. Holott korábban mensi idején sohasem görcsöltem, tulajdonképpen terhesen tudtam meg, hogy milyen is ez a fájdalom...
Ehhez kb 7-8 hetesen csatlakozott a fáradtság, amikor már a napomnak azt a részét, amikor nem dolgoztam és nem úton voltam legszívesebben az ágyban töltöttem volna. Sőt, munkahelyen kb délig olyan voltam mint az élőhalott, nem hallottam, nem láttam, állva is leragadt a szemem.
Ugyanekkor kezdtek el fájni a melleim is és nőttek is egy méretet a 12. hétig.
Más tünetem nem volt, az émelygést, hányást megúsztam.

Szia! Fergeteges boldogságot!!! Egyébként rosszullét még nem volt, viszont a hasam iszonyatosan puffadt, leálltam a kenyérről és jobb lett. A hányinger és szédülés nálam is kb. 7 hetesen jelentkezett és 9-10. hétig tartott.
Boldog babavárást!

Nekem is a nemvart elott volt mar minden tunetem, de azt hittem, csak kepzelodok, es csak azert erzem mert mar ugy szeretnek babat. Allandoan fajt a fejem amire fajdalomcsillapitot szedtem neha-neha. Mentsegemre szoljon, nem tudtam, hogy ketten vagyok.
Rengeteget szedultem, emelyegtem, fajt a hasasam, a mellem. Ejszakankent arra ebredtem, hogy mar megint hasra akartam fekudni es a cicik nem imadtak erte.
Meg csak 7 hetes vagyok ,de mar kinottem a melltartoimat.
Allandoan tudtam volna en is aludni. Minden este mar 7-kor elalszom a TV elott eddig meg hajnali 1-ig le sem lehetett loni.
Kb ennyi. Szoval a hanyason kivul mindenem megvolt azt hiszem. Remelem az nem jon, bar mivel meg csak 7 hetes vagyok , meg az is johet ezutan.
Gratulalok a Babahoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!