Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nagyon sokat mozog a baba,...

Ha nagyon sokat mozog a baba, az nem baj?

Figyelt kérdés

Éjjel olyan sokat mocorgott, hogy már kicsit meg is ilyedtem, hogy nem érzi jól magát.

25 hetes kismami

2008. nov. 3. 07:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, semmi baj nincs. Nappal a mozgásod elringatja. Éjjel viszont Te megpihensz, ő nem ringatózik, ezért "dorbézol" annyit. Az enyém is azonnal focizott, boxolt, amint lefeküdtem. Aztán úgy megszoktam, hogy sokszor a férjem mesélte reggel, hogy micsoda mozgást látott a pocakomban, miközben aludtam. Most pedig egy nagyon nyugodt, jó alvó 10 hetes kisfiam van. Boldog babavárást :)
2008. nov. 3. 07:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is kérdeztem ilyet pár hete, mert nagyon sokat mozog, illetve inkább alig pihen a picim a picakomban. Teljesen mindegy a testhelyzet. Pedig nekem már elvileg kevesebbet is kellene hogy mozogjon, mert 37 hetesek vagyunk. De még mindig ugyanolyan izgága. Azt mondják rám ütött. :-) Ne aggódj, semmi baja, inkább talán jól érzi magát. Az előttem szólónak is igaza van.

Boldog babavárást!

2008. nov. 3. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is állandóan mozgott, szétrúgta a hasam.

Azóta 10 hónapos, nagyon aktív, mozgékony baba, aki nagyon hamar elkezdett mászni, állni, és nemsokára elindul már:) Egész nap jön-megy, csak akkor van nyugton, mikor alszik.

Úgyhogy nyugi, nem baj ha sokat mozog, lehet, hogy idekint is ezt fogja csinálni.

2 gyerkőc anyukája

2008. nov. 3. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!!!Én 40-dik hétbe vagyok nekem még mindig sokat mocorog a babám pedig én bár mikor meg szülhetek ,de nagyon jol érzi magát az én kincsem.Ugy hogy ez változo mindenkinél .Nálad jobb ,hogy ennyit mocorog.Jo baba várást!!!!!!!
2008. nov. 3. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!