Van valoság alapja annak, hogy minden terhesség és szülés más, még ugyan annál a nőnél is más az élethelyzet minden terhességnél?
Vagy igen, vagy nem.
Nekem mindkét terhesség és szülés ugyanolyan volt, de nem ez az általános.
Igen, de azért szerintem oriási külömbségek csak ritka esetben vannak.
Az én tapasztalatom és amit másoktól hallok, vagy olvasok az, hogy azért a többedik szülések valamilyen szinten megegyeznek az elsövel.
Pl ha valaki 15 órát vajudott az elsövel nagyon nagyon ritka, hogy a második baba 2 ora vajúdás alatt lesz meg.
Ès, ha valaki az elsöt 3 óra alatt megszülte annak ritkán lesz, hogy a másodikkal félnapot vajúdjon.
Azt mondják igen. Én is ebben reménykedtem. De nálam nem jött be.
Fiamnál is hánytam sokáig, és most is minden bajom van!
Igen, a hányás nekem is ugyanúgy megvolt másodjára is. Mondjuk annyira szarul nem jártam, mint a 9-es, a 16. héttől voltam jól mindkétszer, most a 18. hétben vagyok a másodikkal. Annyi változott, hogy ennél a terhességnél kicsit tűrhetőbb lett a 10. héten a dolog, a lányomnál csak a 14.-en lett valamivel jobb. 16 hét után viszont mintha elvágták volna mindkét esetben. Anyám négyszer volt terhes, ebből 2 gyereke született meg, a 12. hétig vitte a legkorábbi vetélést is, ő is mind a négyszer hányt.
Szülésem ugye még csak egy volt, farfekvés miatt császár, erősen bízom benne, hogy ezúttal teljesen más lesz, természetesre készülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!