Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, ha nyom egy...

Mit csináljak, ha nyom egy ideget a baba?

Figyelt kérdés

35 hetes terhes vagyok.

És valahol nyom egy olyan ideget, amitől becsípődik a combom belső fele. Egészen a lágyéknál. Van, hogy egy lépést alig tudok úgy tenni, hogy össze nw csukoljon a lábam.

A kislányommal is volt ilyen a végefelé. De nem emlékszem, hogy az ennyire fájt volna. Meg az inkább állásnál.

Most meg ha úgy ülök, fekszem akkor is.

Mondjuk elvileg 2 héttel nagyobb is a baba. Érzem azt is, hogy már alig fér el. Minden mozzanata iszonyatosan fáj.

Mit tudnék ezzel a becsípődéssel csinalni? Vagy bírjam ki? Orvosnak érdemes említeni?

2018. aug. 11. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Orvosnak emlitsd meg mindenképpen.Velem egy szobában volt egy csaj akinek a 26.dik héttől nyomott ideget a baba és császárt csináltak nála nehogy teljesen ,,belerokkanjon" a szulesbe.Sajnos nem beszéltünk arról hogy kapott e esetleg rá valamit.
2018. aug. 11. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
A nervus femoralisodat nyomja elvileg, az fut elöl a lágyéktájékon. Háton fekve végezz nyújtózógyakorlatokat, lábaidat húzd talpra, zárd őket össze és a két lábadat jobbra-balra billegtesd lassan, medenceelést is végezz, de Youtubeon vannak fenn jó gerinctornák kismamáknak, nézd meg őket, sok jó van. Ez egy mechanikai dolog, nem lehet gyógyszerrel vagy bármivel “arrébb tenni”. Mindennap egy kicsit tornázz.
2018. aug. 11. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudsz mit tenni ,sajnos tudom milyen érzés. Menni alig tudtam,azt hittem beküld a doki a kórházba. Én elmentem hozza és ő mondta,hogy ideget nyom a baba. Nekem is nagyobb volt végig, 3720grammal született.
2018. aug. 11. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!