Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az égre esküszöm, hogy nem...

Az égre esküszöm, hogy nem kamu. Székrekedés - akinek semmi nem használt, mi volt ami mégis?

Figyelt kérdés

35.hétben vagyok. Túl vagyok a joghurtos lenmagtól a tejes szilvalekváron át a napi negyed kiló salátáig mindenen - de TÉNYLEG mindenen, sokat is iszom.

Ennek ellenére néha egyszerűen “bedugul a rendszer”, kábé a 20. héttől fogva pár hetente előfordul, hogy 3-4 napig nincs semmi és akkor már egyszerűen túl kemény és nagy a cucc, nem jön ki, ha a belepusztulok sem, nagyon fáj. :((( Érdekes módon aranyerem viszont nincsen.

Ami miatt kérdezek, hogy mai mindenre feltette a koronát... Egy órát szenvedtem, rommá izzadtam, sírtam, semmi. 30-50ml-es picike kis beöntéseket végeztem (tudom, hogy rendeset tilos) hátha az fellazítja, semmi. Végül ujjal kellett kiszednem magamból a cuccot...!!! Soha életemben nem csináltam semmi ilyen gusztustalant és egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy erre nincs valami megoldás, vagy hogy ez normális lenne.

Ki vagyok teljesen akadva, de valahogy pont olyan orvos-védőnő párost fogtam ki, akik szerint itt semmi mást nem lehet tenni mint rostdúsan táplálkozni és sokat inni.

Szóval akinek esetleg hajlandóak voltak bármi mással is segíteni: mi az? Van olyan kúp vagy akármi amit ilyen előrehaladott terhesen is szabad? :((((

2018. aug. 9. 14:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyutt érzek veled...nekem csak a glicerines kup vált be, de azzal is a falat kaparom. Rengeteg zöldséget gyümölcsöt eszek, es sokat is iszok. Ezt dobta a gep sajnos. Legalabb neked mar nem sok van hatra,en meg csak 31 hetes leszek szombaton.
2018. aug. 9. 15:01
 2/27 anonim ***** válasza:
82%
Glicerines kupot vehetsz a patikaban, azt lehet terhesen is, mivel gyakorlatilag semmi hatoanyag nincs benne, csak csuszik tole a cucc. A glicerint meg amugyis termeli a szervezet, szoval nem karos. Az utifumaghejat is kiprobalhatod meg a perui kovafoldet, hatha. Igazabol ha tenyleg rostdusan eszel es megfelelo mennyisegu vizet iszol, akkor tenyleg nem szabadna problemanak lennie. Ebben a melegben, foleg terhesen, ez akar jelenthet 4 liter vizet is naponta.
2018. aug. 9. 15:01
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a Levolac szirupot. Minden reggelinél egy evőkanál csodákra képes. Ami még nekem bevált az az volt ha reggelire műzlit ettem.
2018. aug. 9. 15:03
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem is többször a glicerinkúphoz kellett nyúlnom, de most találtam egy másik módszert, aminek még nem annyira van hatása, de sok jót írnak róla.

Minden reggel éhgyomorra beveszek egy evőkanál tökmagolajat. Először nagyon furcsa volt (nem az íze, az egész jó, csak az állaga), majdnem vissza is jött, de már egy hete ezt csinálom és megszoktam. Olvass utána, nagyon sok mindenre jó és azt írják, hogy emésztéskönnyítő hatása van. Remélem, tényleg használni fog, egy próbát megér.

2018. aug. 9. 15:04
 5/27 A kérdező kommentje:
Glicerines kúpot nagyon köszönöm! Útifű maghéj pipa, megy minden reggel lenmaggal és chia maggal együtt... :/// Egyébként nagyon egészségesen ettem terhesség előtt is, most is, soha életemben nem is voltak ilyen gondjaim ezelőtt. Szóval igen, kéne működnie a dolgoknak.... de mégse működnek.
2018. aug. 9. 15:04
 6/27 A kérdező kommentje:
Ugyanitt az ujj kakiszagtól való megszabadítására vonatkozó tippeket is szeretettel fogadok, mielőtt hazajön a párom és el kell magyarázni neki, hogy miért nem nyúlok az arcához és/vagy adhat puszit a kezemre :’DDD ezen már tényleg csak röhögni tudok...
2018. aug. 9. 15:07
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ami még segíthet, az egy kis plusz mozgás: a séta a legjobb.
2018. aug. 9. 15:09
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Laevolac!!!

Mehet terhesen is, én a 3 évesemnek adtam egy időben.

2018. aug. 9. 15:11
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak a glicerines kúp vált be, semmi más. Mindent kipróbáltam. Nekem lett is aranyerem az erőltetéstől (a 36. hétre), és mivel nem múlt el, kiszedték (ez se volt egy para dolog amúgy).
2018. aug. 9. 15:16
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én sem tudom mit tudnál tenni. A terhesseg alatt nem volt gondom picit sem. Viszont szülés után 4 napig voltam kórházban és ott ugyan úgy jarám mint te szó szerint... Szóval nagyon együtt érzek veled és mielőbbi Jobbulást kívánok. Én 3 hónapja szültem és még mindig ez a probléma....
2018. aug. 9. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!