Lehet használni terhesség alatt ezt a krémet?
Rá van írva, hogy nem ajánlott.
Egyébként elég allergén,sokan allergiásak rá.
pirrozidilint tartalmaz,ami toxikus. Éppen ezzel éri el a várkeringést serkentő hatását, de káros a májra és a máj nem tudja a vérkeringésből maradéktalanul kiszűrni. Így megkapja a baba is.
Nem játékból van ráirva,hogy nem ajánlott
Ha egész éjszaka szenvedtél, akkor menj orvoshoz, mert valami nem stimmel.Ne kísérletezz
Itt van egy link a terhesség alatti gyógynövények alkalmazhatóságáról: [link]
Az h mit írnak rá a krémekre meg nem véletlen! Ők is el akarják adni, nem azért írják rá, h minél kevesebben vegyék meg. Jobbulást.
köszi!
Azóta már 4,5éves a fiam :) Nyilván nem használtam,de nem is ért volna semmit,mivel végig szenvedtem az utolsó pár hónapot ezzel a zsibbadással,ami kiderült hogy carpalis-alagút szindróma.Sajnos meg kellett várnom még megszülök,csak utána lehetett megműteni.Mindkettőt meg kellett volna,de csak az egyiket műttettem meg akkor,mert egyszerre a kettőt nem csinálják.De tervbe van egy ideje már a másik kezem is.
Most ismét várandós vagyok,remélem nem fog megint előjönni,mert akkor nekem végem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!