Reggelente nagyon kellemetlen és fájdalmas a nagydolog elvégzése. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nincs aranyerem,sem semmi más.A héten voltam dokinál minden rendben.28hetes vagyok,nincs székrekedésem ésmégis fájdalmas,bocsánat a kérdésért de nem tudom mitől lehet ez.2008. nov. 2. 14:48
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a baba fekszik úgy, hogy a végbél környékét nyomja? Más ötletem nincs..
2/6 A kérdező kommentje:
Meglehet,már pár hete lennt mocorog,remélem valóban ő és nem valami más!
2008. nov. 2. 16:11
3/6 anonim válasza:
Az aranyér nem feltétlenül külső,lehet belső is,amit kívülről nem észlelsz,de fáj.Nekem is kijött egy-egy mindegyik terhességemnél.Kérdezd meg a patikában,hogy az aranyérre való kúpok közül melyiket lehet terhesség alatt is használni,ha attól javul,akkor biztosan belső aranyérről van szó.
4/6 anonim válasza:
Azt hittem ezzel a problémával egyedül vagyok.Nálam is elöszokott fordulni,van,hogy pisiléskor is.Vizeletemmel minden redben.Gondolkodom én is a lehetséges okokon.
5/6 anonim válasza:
Próbáljatok az étkezésen valamit módosítani. Sok gyümölcs, tejtermékek, rostos italok. Talán akkor a széklet lágyabbá válik, és könnyebb lesz a dolog.
Amúgy én székrekedéssel vagyok bajban, szerintem Elevit miatt. De megfigyeltem, ha az az étrendemben alakítok ezt-azt, akkor jobb a dolog.
6/6 anonim válasza:
en 15 hetes vagyok es nekem is van ilyen erzesem. nem faj annyira h kerestbe alljon a szemem, de erzek valamit. inkabb vmi olyan erzes h amikor wczek, utana mennek helyere a dolgok, es az az erzes olya fura. csak erre tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!