Anyajegy váladékozik, mi lehet? Tapasztalt valaki ilyet?
38 hetes vagyok, van egy anyajegyem pár centivel a jobb mellem alatt. Nyomásra fehér, tejszerű valami jött belőle (most fürdés után) :S
Olvasgattam, megijedtem, nem tudom, mennyire komoly dolog lehet.
Tapasztalt közületek ilyet valaki? Kedden megyek terhesgondozásra, ott szólnom kéne róla?
2 hetem sincs kb a szülésig, nem tudom, bőrgyógyászatra eljutok-e ennyi idő alatt, de most bennem van a félelem :S
Holnap betelefonálok a körzeti bőrgyógyászatra.
Csak azért ijedtem meg leginkább, mert olvastam, hogy pl a melanoma a babát is megbetegítheti :S
Ugyanaz jutott eszembe, mint az 5. válaszolonak... nem lehethogy szám feletti mellbimbó? Igaz az születéskor is ott kellet hogy legyen.
Viszont amelanoma miatt váladékozó anyajegyből nem fehér valami jön, az inkább kifekélyesedik.
En is azt akartam irni, hogy ez 3. mellbimbo, mert az szokott igy viselkedni, konkretan elotej jon belole.
Sokan hiszik anyajegynek, vagy szemolcsnek, mert ugy nez ki. Altalaban cici alatt van valahol, de honalj kornyeken is gyakori.
Egyaltalan nem ritka jelenseg.
Viszont azt irod, hogy 16 eve van ott. Akkor ez nem lehet az, mert ha az lenne, akkor ott lenne szuletesedtol kezdve.
Igen, attol h pici meg lehet az, hiszen ez nem rendes mellbimbo, nem fejlodik ki.
Nyugi, valoszinuleg az, de azert mutasd meg dokinak, hogy megnyigtasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!