Pajzsmirigy túlműködéssel tervezhetek gyereket? (Többi lent)
Nekem pm. alulműködésem volt eredetileg, ami egyszer csak átcsapott túlműködésbe. Pont akkor készültünk a 6. lombikunkra. A TSH-m mérhetetlen volt, T3, T4 pedig magas.
Mindenki óvva intett a kezdéstől, egyedül a lombikos orvosunk mondta, hogy ne aggódjunk, nem lesz gond emiatt. Bevállaltukba kezdést, és igaza lett; mert az előbb szopizott egyet a két hetes kislányom... Miután terhes lettem, újra alulműködésbe ment át a pm.-em.
De jó! Gratulálok!
Köszönöm a válaszaitokat. :)
Sikerült eljutnom endokrinológushoz, propycilt irt fel es azt mondta, hogy nevetsegesen keves az eredmenyeimhez az a gyogyszermennyiseg, amit eddig szedtem, valamit kaptam szivlassitot is :) koszonom a tanacsokat.
Viszont az a problemam, hogy sehol sem tudom kivaltani a propycilt, mivel azt mondjak hinycikk es nincs. Tobb gyogyszertarban is voltam mar. Van valakinek otlete, hol lehet Budapesten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!