Ti szeretitek az oldalon, a a terhességi hét, hizás, leszállt-e a has tippelős kérdéseket?
Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 22:09
11/14 anonim válasza:
Nekem sincs bajom velük. Amit úgy gondolok megnézek, és ha hasznosan tudok válaszolni akkor válaszolok, közben igyekszem senkit nem megbántani. Ha valamilyen kérdés nem tetszik nem válaszolok rá, vagy meg sem nyitom.
12/14 anonim válasza:
Engem az idegesít mikor felteszik a tesztről a képet, ami 1 csíkos, majd vagy ő vagy valaki más átszerkeszti negatívba hogy úgy milyen. Mintha egy tesztet így kellene rendesen használni.
13/14 anonim válasza:
Jaj még az atomjaira szedett tesztek is nagyon jók.
14/14 anonim válasza:
Nekem a "talettátt szedek+ óvszert használtunk+ nem élvezett belém, lehetek terhes?" kérdések a kedvenceim. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!