Tommee tipee vagy Avent vagy Mama? Melyik cumisüvegből érdemes beszerezni?
Figyelt kérdés
Nekem tommee tetszik legjobban
avent szerintem túl van árazva
több ezer ftot nem ér egy cumismosö kefe pl.
Mam is szimpi
hogy alulrol szetszedheto
de ugye annak meg az a veszelye hogy ha nem jol tejerem ossze veletlen akkor minden kifolyik.
2018. júl. 21. 10:08
1/15 A kérdező kommentje:
*Mam😄
2018. júl. 21. 10:08
2/15 anonim válasza:
Nekünk Tommee Tippee van, bevált, így nem próbálkoztunk többel.
A MAM-ról hallottam több véleményt, hogy össze-vissza folyik.
3/15 anonim válasza:
Mi aventot használtunk, nekünk bevált.
5/15 anonim válasza:
Mi aventet használtunk,először a classicot majd a naturallyt.Mind a kettő jó volt,a classic szettet ajándékba kaptuk,a fejômhöz a másik járt.Egyszer valami miatt a naturallyt használtsm,onnantól a classicot nem fogadta el.
6/15 anonim válasza:
Tommee Tipee. Tökéletes. És megfizethető. Nincs különbség az Avent és közte. Max a név...
7/15 anonim válasza:
Szerintem előre sokat ne vásárolj be. Mi is vettünk, aztán nem fogadta el a pici mégse. Ő fogja eldönteni, hogy neki melyik felel meg a legjobban.
9/15 anonim válasza:
Nekünk Tommee tipee és avent is volt több, cumisüveg, itatópohár egyaránt. Cumisüvegből a Tommie, itatóból az Avent vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!