Terhesség alatt megéri magán dokihoz járni?
Az sztkba rettenetesen bunkók főleg az uh ba.
Olyan lekezelőek hogy hihetetlen.
Nem mondom hogy szülni is ott akarok majd, csak a terhesség alatt inkább fizetek de legyen normális. Jobban járok úgy?
Ha magánba járok, akkor is járnom kell a terhesgondozóba az sztkba?
Valamint milyen gyakran kell a magánhoz mennem? 16hkm
Én biztos nem mennék sztkba!
A normális dokiknak van a saját rendelőjükben saját UH készülékük. És vannak olyanok, akik úgy magándokik, hogy az uh-t a saját kórházi munkaideje alatt végzi a kórház kontójára, és azok kárára akik esetleg nem engedhetik meg a magánorvost, így ott ülhet órákat mire sorra kerül... de persze a pénzt elteszi, csak épp a magánszolgáltatást nem is nyújtja.
17 hetes vagyok, ha jól számolom akkor eddig 5 alkalommal voltam a dokimnál. Kb még ugyanennyi lesz. És nem, nem kell a kórházba mennem még ctg-re sem. Majd csak szülni megyek oda...
Nekem megérte
Egyrészt munkaidő után mentem
Másrészt rendesen figyelt mindenre.
Hogy kell-e sztk az doki függő.
Nem minden orvosnak van olyan szonográfus képesítése, amivel a "genetikai" Uh-okat csinálhatja.
Ebben az esetben hiába lát ő is mindent, leletet nem
adhat ki, lehet menni sztkba
Ugyanez igaz a ctg/nst-re.
Nincs minden dokinak..
Nekem szempont volt az orvosválasztásnál ez is.
Ezen felül védőnőhöz kell járni. Nálunk az is a helyi rendelő intézetben van.
Ui
Gyakoriság az terhesség és doki függő
Én a 6. Héttől kb 11 szer voltam
De te most sztk-ba jársz vagy kórházba vizsgálatra, mivel sztk-ban nem lehet szülni, legalább is nálunk, ott csak járóbeteg rendelések vannak, nem elfekvők.
De akármicsoda is, ha ott fogsz szülni és bunkók, akkor tök felesleges oda dokit fogadni, mert akkor is bunkók lesznek. Keress egy másik kórházat és fogadj úgy dokit.
Nekem fogadott dokim volt a Bajcsyba. A terhesség alatt párszor voltam a rendelőjében, de a vérvételt, uh-t... stb-t a kórházban csinálták. Pl. a kismamák vérvétele külön volt a sima vérvételesektől, így gyorsan ment, csak ránk koncentráltak.
Sziasztok köszönöm a válaszokat!
Akkor mindenképp keresek magán dokit.
Egyébként Miskolcra járok lehet szülni majd ott.
Ha azért mennél magánorvoshoz, mert bunkók, akkor mindenképpen javaslom. De van egy fontos dolog. Ha egy orvos jó orvos, szakmai szempontból, akkor teljesen mindegy, hogy magánba vagy állami keretek között jársz Hozzá. Szóval azért, mert egy orvos magánrendel nem feltétlenül jó orvos és ez fordítva is igaz. Mondhatnám azt is, hogy a kedvességet és a pontosságot “veszed meg” a magánrendelésen, nem a szakértelmet. Az én orvosomnak nincsen magánrendelése, mert intézetvezető professzor, nincs ideje rá. Rengeteget kell várni Rá a kórházban a rendelésen mindig, van amikor nem éppen kedves, de soha nem mennék máshoz. Nagyjából 15-ször voltam Nála előző terhességnél (problémamentes terhesség volt), plussz a ctg-k, vérvételek. Most is ennyiszer fogok menni kb, csak még folyamatban van a terhesség:).
Egy eü-i dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!