Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szülő székről való leszállás...

A szülő székről való leszállás utáni szédülés oka mi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 óra vajúdás után megszületett normál úton kisfiam, majd miután osszevarrtak leszáltam a szülő székről és szédülni kezdtem.

A szülésznő kérdezte is hogy szédülök-e de nemet mondtam nehogy még több hercehurcán kelljen átesnem.

Tehát a kérdésem az lenne hogy mi lehetett a szédülés én oka ! :)

Válaszokat köszönöm

2018. júl. 13. 23:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%
Az osszes valaszado szinvonalon aluli. Elitelitek es hulyenek nezzitek a kerdezot? Legyen ugy! De ha mar annyira toobre tartjatok magatokat vele szembe akkor normalisan is lehetett volna valaszolni es nem lekezeloen es megvetoen. Gratulalok nektek, joerzesbol nullak vagytok!
2018. júl. 14. 13:31
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves öntelt válaszoló anyukák

Meg merem kockáztatni hogy sokkal több odaadással és törődéssel nevelem a kisfiam mint ti akik itt elitek ki az egész napos fusztraltsagotokat

Nem az volt a kérdésem hogy mondjátok meg hogy mekkira intelligenciával rendelkező anyuka vagyok, hanem hogy mi lehet ennek az oka!

Köszönöm hogy irkaltok de a szövegértés ezek nem üti meg egy általános iskola 5.osztalyos szintjet

2018. júl. 14. 15:13
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Megírtuk. Neked pedig a helyesírásod sem üti meg egy ötödikes szintjét.
2018. júl. 14. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Mibol jon a nagykepu kovetkeztetes, hogy odaadobban neveled az alig kibujt gyerekedet?😜
2018. júl. 14. 16:33
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

"Mibol jon a nagykepu kovetkeztetes, hogy odaadobban neveled az alig kibujt gyerekeket?"

😂Hát onnan, hogy ő 22 óra vajúdás és szülés után sem szédült... 😮

Mert fszagyerek!

2018. júl. 14. 21:51
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem most szültem nyugodj meg

Már lassan 1 éve csak nem hagyott nyugodni a dolog így gondoltam rakerdezek hogy mi is lehetett az oka

De örülök hogy jól érzed magad és azt a feszultseget amit az életvitel és miatt kapsz azt itt vezeted le :D

Gondolom itt mindenki 20 diplomával rendelkezik mint szülész-nőgyógyász

Gondolom ehez is csak gúnyos hozzászólások fognak érkezni de nem igazán érdekel :D

Örülök hogy ilyen sok hibátlan mintaanya él ebben a csodás országban és hogy a gyermekotthonok mind üresen állnak :)

2018. júl. 23. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy éve szültél, és nem sikerült azóta sem kitalálni, hogy vajon mi lehetett az oka? Nem a válaszolókat kéne megkérdőjelezni az anyaságukban, hanem átvenni az általános iskolai biológia tananyagot.
2018. júl. 23. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!