Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheseg alatt sötèt darabok...

Sanella20182018 kérdése:

Terheseg alatt sötèt darabok a vizeletbe mellette hasi görcsök! Valakinek hasonlò?

Figyelt kérdés
8 hetes vagyok tegnap korhazba mentem erôs vèrzèsem volt alvadt vèr darabokal , Asztàn az àtment barnazàsba!!!!Megultrahangoztak vèrt vettek vizeletet,èn màr aszt hittem hogy elvetèltem de aszt mondtàk ott a baba ès nem latnàk semmi bajt de vigyàzak mert elmehet a baba nem kizàrt ! Haza engedtek ès egô has fajdalom a vizeletemben pedig darabok !!!
2018. júl. 12. 01:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Melyik kórház ez? Kaptál progreszteront? Ha újra vérzel, azonnal menj el dokihoz, másik kórházba is akár.
2018. júl. 12. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a vizeletedben vannak sötét darabkák az egészen más, lehet felfáztál. De mindenképpen orvoshoz kell ezzel menni, mert húgyúti fertőzésre utal.
2018. júl. 12. 01:33
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

A progeszteron még mindig nem csodaszer, ahogy sokan képzelik. Akiknek nincs hiánya, annak a szedésével csak jól leterhelik a májat.

Szerintem hívd fel a dokidat és mondd el neki, ő majd megmondja mit tegyél. De a leírtak alapján nekem is inkább húgyúti fertőzésnek tűnik.

2018. júl. 12. 05:18
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj de a "sötér darabok"
2018. júl. 12. 07:21
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Ne haragudj de a sötét darabok vizelés közben a hüvelyből is ürülhet!

Érdekes hogy haza engedtek a korházból.

Mire kellene vifyáznod hogy ne vetélj el?

Milyen gyógyszereket írtak fel ha már bent ndm tartottak?

2018. júl. 12. 07:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A vizeletedben vannak sötét darabok vagy a hüvelyedből jönnek? Valószínűbb, hogy még mindig a hüvelyedből vérzel, ha az előző vizeletvétel nem mutatott . vagy mutatott? - eltérést, csak pisiléskor látod. De tegyél oda pár zsepit/vécépapírt pisiléskor csak a hüvelyedre hátulról úgy, hogy a húgycsőnyílásodat nem takarod le és kiderül. Mert ha az első, akkor ez egy elég durva húgyúti fertőzés, irány a háziorvos, mert hamar kihat babára, vesédre és a fájdalom ennél csak rosszabb lesz, ám mihamarabb kaphatsz rá antibiotikumot. Ha a második, akkor még mindig vérzel és cselekedj aszerint, amit kórházban mondtak ez esetre (gondolom, nincs szex, erőlködés, sok fekvés meg magnézium, progeszteron, ha jónak látták (csináltak erre is vérvételt?) és ha nem csökken a vérzés, menj vissza?). És bármilyen barnázás is vérzés, csak ha kevesebb és útközben sötétebbre alvad.
2018. júl. 12. 08:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Americaban èlek szòval itteni korhaz (mert valaki kèrdezte) köszönöm a valaszokat!!!
2018. júl. 12. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!