Tegnap este jelentkeztek először kemenyedesek, most szinte pár percenként, ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Tegnap este egy órán belül 2x is kemenyedett, ma délelőtt séta közben szintén, most este pedig nagyon sűrűn, pár percenként érzem. Tudom, hogy 39 hetesen ez már normális, de vajon jelezhet nagyon közelgő szülést?2018. júl. 11. 22:42
1/4 A kérdező kommentje:
Fájás nincs, ezt elfelejtettem. Most mintha a derekam sajogna picit.
2018. júl. 11. 22:43
2/4 anonim válasza:
Egy melegvizes fürdő mindent eldönt. Csak legyen valaki, aki segít kimászni a kádból, mert ha beindul a buli, nem biztos, hogy olyan egyszerűen fog menni.
3/4 anonim válasza:
Nekem így indult 38. héten az első babával. Tusolás után 1 órával már 5 perces nyögdösős fájásaim voltak. Könnyű szülést, ha eljön az ideje!
4/4 anonim válasza:
Én is keményedtem 38héttől kb. mêgis túlhordtam. Lehet szülés jele lehet csak jósló. Meleg vízzel fürödj le,ha elmúlik akkor csak jósló,ha nem irány a kórház. Könnyű szülést. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!