Létezik olyan hogy van fogadott orvosod és nem a magánrendelésre jársz, hanem a szakrendelésére?
Második?
És ott az aszisztens előtt adod oda vagy hogy?
Nem akarok dokit váltani, csak így furcsa.
Nalam is ez volt a helyzet. Fogadott doki volt, de sohasem a maganrendelojebe mentem, hanem a korhazba, amikor ugyeletben volt. Eleve o hivott igy. Ott egy fillert nem fogadott el tolem, tb-re ment az egesz. Ajandekot vittem neki (bort, csokit).
Csak a szulesert kapott halapenzt, de azt sem mondta, hogy mennyit ker, annyit adtunk, amennyit gondoltunk.
Hozzatartozik hogy sok gondja nem volt velem, 28 hetesen kezdtem hozza jarni, volt szuleszno ismerosom, igy az idopontokat mindig a szulesznovel egyeztettem, meg szulni is akkor sikerult, amikor a doki epp ugyeletben volt. Altalaban 5 perces talalkozoink voltak, mert problemamentes voltam es a szulest is ket ora alatt letudtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!