Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Irodai munkából elmennétek...

Irodai munkából elmennétek táppénzre terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Úgy terveztem, hogy végig dolgozok, majd csak szülés elött egy hónappal jövök el. A családom szerint viszont pihenéssel kellene töltenem az időmet. Volt már egy vetélésem a 8. hétben, de most nem érzem rosszul magam. A pénz is jól jönne, de azt is tudom, hogy még egyszer nem mehetek ilyen "hosszú táppénzre".
2018. júl. 5. 17:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát én a helyedben dolgoznék, ha az orvos engedi.

Engem sajnos a 8.héten kiírt, mert majdnem elvesztettem a babát. Azóta szigorú fekvés, pedig ha tehetném, október végéig nyomnám, pedig pénztáros voltam . Most 12 hetes vagyok.

2018. júl. 6. 20:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem irodai munkám volt, ikreket várok, ezért 20.héten jöttem táppénzre. Nem bántam meg. Sokkal jobb nyugiban lenni, elvezni a várandósságot. Ráérek, amire eddig nem. Sokat olvasok, barátokkal találkozok. Férjemmel sokkal többet vagyunk együtt, több közös program.
2018. júl. 6. 23:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Én 8. hó végiig szeretnék dolgozni, ha minden ok lesz.

Szeretem a munkám, a pénz is jól jön addig, a vizsgálatokra bármikor elmehetek stb.

Ha nem indokolt én nem ülnék otthon.

10 hetea vagyok.

2018. júl. 7. 22:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez majd az allapotodtol fugg felesleges errol elore beszelni. Ha nem leszel jol igy is ugyis el kell menned. Egy kismama ugy gondolom ne kockaztasson. Egy szimpla betegseg maskor teljesen mas bar tekintve a mostani helyzetet lehet az emberek 2szer is meggondoljak h lazzal erdemes lesz e bemenni? Persze h nem...na mindegy is. En azt mondom dolgozgass ameddig ugy erzed h megy es ennyi. Azt ugyis a doki meg a pocaklakó fogja eldönteni meddig..birom a porosz mentalitasu teglacipelo gyari munkas nőket akik elfolyt magzatvizzel teszik le a munkat..ugyis kell kit erdekel erre en mindig ezt mondom. Foleg ha strsszes egy nő munkaja. A magzatnak es a mamanak is nyugalom kell..a gyerekem mindennel elorebb valo.
2020. aug. 14. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem mehetsz hosszu tappenzre plane allapotosan ha az allapotod ugy kivanja. A munkaltato ha ezt szóvá teszi meg is lehet buntetni. Ez nem így működik.
2020. aug. 14. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!