Nem annyit mozgolódik a héten mint szokott. Ti babátok is lustább?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 17:24
1/5 anonim válasza:
Igen, igen, Nekem is 2 napja csak nagyon keveset, és kicsiket mozog...:-( biztos a front.(remélem)
Viszont nem tudom, hogy Te hol jársz, Én 31 hetes vagyok, és most kezdett el csuklani...hát ez haláli jópofa..:-)))
Jó egészséget!
2/5 A kérdező kommentje:
Én 23 hetes vagyok. A hét elején mintha csuklott volna, de nem merem biztosra mondani hogy csuklott! De egy félórán keresztül mintha ugrált volna az izmom:) Aranyos volt:)
2010. jún. 17. 18:08
3/5 anonim válasza:
Első vagyok.
De jó Neked...:-) Biztos az lehetett, szuper!! :-)
Nekem az első mozgés is későn jött, 21+5 hetesen, már tiszta ideg voltam, hát úgy látszi a csuklás is későn jött, legalábbis hozzád képest...:-)
szió
4/5 anonim válasza:
én meg azon izgulok, miért ficánkol egész nap a babám...valami baja lehet? bárcsak néha pihenne
28 hetes
5/5 anonim válasza:
Szia!
22 hetes vagyok és nekem sem mozgott már 3-4 napja a Picurkám. Ma be is mentem UH-ra de szerencsére minden rendben van, csak tényleg kicsit lustább monstanában! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!