Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 3. fogamzásgátló szedésénél...

A 3. fogamzásgátló szedésénél nem vettem be 3 szemet, és a barátom mindig belém élvezett. A gyógyszerből még van 9 szem. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 14:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Teljesen véletlenül. Elfelejtettem bevenni:S Védekezni végülis azért nem, mert ha jön a baba akk jöjjön!
2010. jún. 17. 17:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy? Már megbocsáss, de felelősségteljes ember nem így készül az anyaságra, hogy szedek fog.gátlót, de néha kihagyom, vagy terhes leszek, vagy nem...ez elég fura.
2010. jún. 17. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:
ha jöhet a baba ne szedd, ha nem jöhet szedd. itt igen és nem van, nem pedig hátha, akár, esetleg, becsúszhat. először te légy felnőtt és gondolkodj is úgy.
2010. jún. 17. 18:40
 14/14 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, lassan 20 leszek. Bár őszintén megmondva elfelejtettem bevenni a gyógyszert, volt olyan nap amikor azért nem vettem be (elfelejtettem bevenni), mert késő este értünk haza.
2010. jún. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!