A babám felcserélte az éjjelt és a nappalt? Másnál is van/ volt ilyen?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok. Eddig éjszakánként szépen aludtunk, nem volt gond. 2 napja viszont egész éjjel 'buli' van odabent, amitől én sem alszom. Tegnap voltunk nst-n, ott meg alig produkált valamit.2018. jún. 29. 10:47
1/5 anonim válasza:
Amíg bent van addig teljesen mindegy, majd ha kint lesz szépen megtanulja, az én lányom is csinálta ezt, születése után viszont mintababaként viselkedett és szinte rögtön áttért az éjszakai alvásra.
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg azért mert este te is ,ellazulsz és így több hely van neki mocorogni.
3/5 anonim válasza:
Hidd el nekem ez a jobbik eset! Mikor az enyém másfél évesen cserélte fel az volt az igazi pokol :(
4/5 anonim válasza:
Szia 31 hetes vagyok, nekem az elejétől fogva így van. Nappal is mocorog egyet egyet de inkább az éjszaka folyamán de akkor nagyon :)
5/5 anonim válasza:
Páromnál is így volt. Este 9től hajnal 1-2ig. Mikor megszületett akkor is ezt csinálta. Most 1 hónapos a lurkó és kezdi megtanulni hogy van a napirendje. Ha nst-n nem mozog előtte egyél csokit az felkelti. Nálunk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!