Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz a babátok neve?...

Mi lesz a babátok neve? Egyedi vagy inkább hétköznapibb nevek tetszenek?

Figyelt kérdés
Mindig is egyedi nevet szerettem volna,erre most Jázminnak hívom őt,mióta tudom,hogy babát várok. Pedig ez aztán minden,csak nem egyedi.
2018. jún. 25. 22:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha kislány lesz, párom Rékát szeretne, én Krisztinát. Azt mondta, a fiút eldönthetem én (Dávidot szeretnék), csak a második név legyen Mihály. Lehet, hogy az első kislányunk neve Réka Krisztina lesz. :)
2018. jún. 26. 07:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Párom kedvence a Lili így Lili lesz :)
2018. jún. 26. 09:23
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Mara

Ver a víz a hagyományos és/vagy tucatnevektől. Semmiképp nem szerettem volna olyat adni ami van a környezetemben vagy gyakran hallom. Nem azért mert majd ez egyedivé teszi a gyereket hanem mert rosszul vagyok a sablonos, hétköznapi dolgoktól és szeretem a saját utamat járni. A férjemnek is tetszett, ő is hasonló alkat.

2018. jún. 26. 09:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Lilien és Melani :)
2018. jún. 26. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
13as a vezetéknév Zúz lesz? Zúz Mara szépen hangzik😂😂 engem az ilyen feltűnősködő nevektől ver a víz. Amúgy ez fiú vagy lánynév?
2018. jún. 26. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem túl hétköznapi de nem is extrém.

Johanna

2018. jún. 26. 16:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Van már egy Balázsom, apja után kapta a nevét. Ebbe azért mentem bele, mert tetszik is a név, hiába gyakori.

Jelenleg is kisfiút várunk, ő pedig Benedikt lesz! Nem a top 50 leggyakoribb név listáról választottunk! ;)

2018. jún. 26. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!