Létezik, hogy 7 hetesen még nem látnak szívhangot ikreknél?
Figyelt kérdés
Hétfőn kell visszamenni a dokihoz, hátha addig lesz szívhang. Két baba van, az biztos, de egyiknek sincs még szívhangja, pedig ilyenkor már kellene nem?2008. okt. 31. 21:54
1/4 anonim válasza:
7 hetesen már tutira kell lenni szívhangnak. már ha 7 hetes és nem előbb fogant. Mert ugye nem biztos, hogy egy időben történt a megtermékenyítés, lehet napok vannak köztük. De elvileg ilyenkor már kéne lennie. Drukkolok Neked!!! 5 hetes ikerbabák anyukája
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem is vagy 7 hetes. Gyakran elszámolják. Írj, hogy mi volt. Szurkolok.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy nem tudom, ki pontozta le a válaszaitokat, de nem én voltam :S
2008. nov. 1. 10:05
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nem 7 hetes vagy, hanem fiatalabb.
Én pl. mikor először mentem dokihoz, 7 hetesnek kellett volna lennem, közben meg csak 5 hets voltam. Engem a 8. héten hívott vissza, akkor már volt szívhang.
A szívhang a 6-7. héten kezd el kialakulni, de a 8-9. héten már mindenképp kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!