Hibàzott az orvos?
Nem fog kiderülni mitől volt... Rengeteg dolog lehet ilyen korán még: nem életképes embrió, genetikai,- osztódási hiba, nálad bármilyen probléma (pajzsmirigy, cukor anyagcsere, véralvadási... stb., rossz megteékenyülés, anatómiai hibák a méhben + még millió1 más ok).
Nem hibázott senki. Ilyen sajnos sokszor előfordul...
Esetleg kivizsgáltathatod magad, hogy nálad van-e gond.
Az mondjuk fura, hogy 6 hetes és missed ab máris... szokás azért várni, hogy legyen szívhang.
Mindenesetre elhiszem, hogy könnyebb lenne valakit hibáztatni. De senki nem hibás. Annyi oka lehet egy korai vetélésnek. A természet tette a dolgát, hiba csúszott a dolgokba és nen hagyta, hogy egy - csúnyán mondva - hibás embrió tovább fejlődjön. Vagy ugye a hiba lehet nálad is, de ne hibáztasd se magadat, se senki mást.
Ez sajnos gyakori. Legközelebb menni fog, próbálj meg pozitív lenni.
Kaptam progeszteront eleg koran. Meg femibion vitamint is elkezdtem szedni.Egyszer volt, par hetes voltam amikor volt egy kis benyomodas a petezsakon, de rakovetkezo hetre mar szabalyos volt szepen fejlodott aztan mondta az orvos hogy kovetkezo heten mar kene lennie szivhangnak. Aztan elkezdtem baranazni noveltek a progeszteront napi haromra, mentem a megbeszeltekkor uh ra és azt mondta hogy szinte ures a petezsak 3 mm embrió volt és apetezsak full szabalytalan. Most ott tartok hoy verzek mint menzeszkor és hetfon megyek a korhazba hogy megerositsek hogy tenyleg missed ab.
Endometriózisom van nem tudom szamit e.Fel even belul ketszer mutottek.
Így, hogy leírtad a részleteket tisztán látszik, hogy az orvos mindent megtett, a terhesség nem fejlődött rendesen.
Hormont is kaptál, szóval nem az okozta a missed abot.
Valószínű, hogy nem lenne egészséges az embrió, azért történt így
Nagyon sajnálom
Ezer és 1 dolog okozhatta
10. Hét előtt nem nagyon szoktak az első vérvételre menni, sőt abból nem is derült volna ki hormonzavar.
Nekem a doki előzményismeretek hiányában elmondta mire figyeljek.. És azt is, hogy a 8. Hétig kritikus nagyon minden
Szerintem nem hobázott a fokid.
Nem látható előzmények nélkúl előre egy ilyen korai stádiumban bekövetkező vetélés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!