Minden alkalommal kell fizetni?
Sziasztok! Maganorvoshoz fogok járni, havonta egy alkalommal azt tudom. De olyan esetben ha várandósság alatt bármi panaszom van és mennem kell akkor is külön kér pénzt ugyanúgy az egy havi díjat?
Vagy csak az időpontos alap rendelesek alkalmával kell fizetni?
Csak azért gondolkodtam el mert az előző terhességem se volt probléma mentes és sokat jártam dokihoz, de akkor sztk alapon. Most magánba szeretnék.
Már miért ne kéne fizetned?
Ha a kocsiddal baj van év közben, akkor is fizetsz a szerelőnek, nem csak a tavaszi-őszi szervízkor!
Igen kell
minden alkalom 10 000 legalabb
Köszönöm. Igen, rosszul írtam nem havi díj, hanem a havi egyszeri kötelező vizsgálati díjra gondoltam. 🙂
Igen azt tudom h mennyibe fog kerülni csak maga a terhesgondozas illetve rakszuressel mennyi lesz, csak az érdekelt konkrétan h ha pl fertőzésem vagy gombam lenne akkor ha egy tenyésztést kell csináljon akkor azért is külön ki kell e fizetnem a 10.000 ftot.
De akkor igen, csak mert az előző babanal is sok ilyen jellegű problémám volt. Kenetvetel stb, kontroll.
Persze tudom ha én onszantambol megyek oda h csináljon már egy uh vizsgálatot akkor azért fizetnem kell, csak ezzel nem voltam tisztában ha olyan dologról van szó amit pl muszáj vizsgálni és bármikor elojohet meg az esetleges kontroll ha szükséges. Köszönöm megegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!