Istenhegyin voltunk, 95%ra mondta a doki,hogy fiú, és az is maradt. :)
2018. jún. 21. 09:25
2/9 anonim válasza:
Én a Villa Medicinában voltam. Ott nem mondták meg. Bánom is, hogy oda mentünk, mert azt tudtam, hogy az Istenhegyin megmondják. Eleinte oda akartam menni, végül a dokim javaslatára mentem a másikba :(
De a 18 hetesre tuti az Istenhegyire megyek. Már csak azért is, hogy két különböző szakvéleményt halljak.
2018. jún. 21. 09:28
3/9 anonim válasza:
Ja és még két érv a Villa Medicina ellen:
Egy hete voltam ott és még mindig nincs eredménye a kombinált tesztemnek... Még mindig nem hívtak, hogy mehetek érte. Az Istenhegyin meg úgy tudom, egy óra múlva már eredmény van.
A másik, hogy az egészet kromoszóma teszt lobbinak éreztem. Pedig sem a korom, sem a az uh eredmények nem utaltak arra, hogy mondjuk érdemes lenne prena vagy más kromoszóma vizsgálatot csináltatnom súlyos pénzekért.
2018. jún. 21. 09:33
4/9 anonim válasza:
A 12 hetesen 90%ra mondta, hogy lány lesz.
24 hetes vagyok és azóta is lány.
2018. jún. 21. 09:40
5/9 anonim válasza:
Bocs, hogy idetrollkodok, de most örülök, mert kerek 13 hetesen megyünk az istenhegyire, elvileg akkor megtudom :) én iszonyú kíváncsi vagyok, első gyereknél nem mondták meg (nem istenhegyi), 16 hetesen mentünk külön 4D-re, hogy tudjuk :D
2018. jún. 21. 09:51
6/9 anonim válasza:
Nekem az Istenhegyin Hajdú Krisztina azt mondta, hogy ilyenkor még nem lehet biztosat mondani, de ha szeretném, megtippeli azzal a pártízév tapasztalattal, ami van neki. Szerettem volna, azt mondta,kislány. Nem nagyon hittem el, mert biztos voltam, hogy fiú :) és kislány lett :) az Istenhegyi szerintem minden tekintetben szuper. Minden jót kívánok nektek
2018. jún. 21. 10:17
7/9 anonim válasza:
Az en dokim is 12 hetesen eleg biztosra mondta hogy lany. Az is lett
2018. jún. 21. 10:18
8/9 A kérdező kommentje:
Mi a hepinethez megyünk a János kórházba. Tapasztalata valakinek van velük?
2018. jún. 21. 11:11
9/9 anonim válasza:
Mi a Czeizel intézetben voltunk a 12. heti genetikai vizsgálaton, és akkor az orvos nagyon óvatosan fiúra tippelt, ami azóta igaznak bizonyult.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!